Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Sikkerhedskursus til svømmehallen

af Michael W. Heilbuth 14. november 2016 21:40
Hejsa allesammen
Som Claus tidligere skrev er det igen blevet tid til at tage sikkerhedskursus til svømmehallen. Det er 2 år siden vi sidst tog sikkerhedskurset og det er en forudsætning for at være i svømmehallen, at der er en til stede med Sikkerhedskursus.

Næste kursus er d.24 november mellem kl 16 og 18, kurset foregår i gellerupbadet. Hvis du kunne tænke dig at deltage på dette kursus skal du hurtigst muligt melde retur til mig på michael@heilbuth.dk så skal jeg sørge for at tilmelde dig.

Kravene er som følger:
200 meter svømning uden tidsgrænse,
25 meter bjærgning af person,
optagning af person af bassin,
neddykning fra vandtrædning og svømme 15 meter undervandet hvor en dukke samles med op til overfladen. Og hertil er der et kort førstehjælps kursus med hjertelunge redning og anvendelse af hjertestarter.

Hilsen Michael H

Dato:24-11-2016 Sted:Gellerupbadet
Afgang:16.00 (prøven starter) Hjemkomst:Ca 18.00
Pris: Ca 12.000.000 eller gratis Leder:Michael W. Heilbuth

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg