Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Svømmehallens sikkerhedskursus gennemført!

af Mette Wraa Nielsen 24. november 2016 20:58
I aften lykkes det fire håbefulde Kvakkere at gennemføre svømmehallens sikkerhedskursus.

Kurset består af 200 meters svømning, hvoraf de første 50 meter skal foretages med hovedet over vandet, herefter du kan svømme frit. Lige derefter skal der dykkes 15 meter langs bunden og bjærges en dukke til overfladen. Herefter følger 25 meters overflade bjærgning af person, som skal optages af bassin og ligges i stabilt sideleje på bassinkanten. Efterfølgende gennemgås den basale teori og livreddende førstehjælp.

Fire Kvakkere er en god begyndelse, men vi har brug for flere til at tage en tjans i svømmehallen, så har du tid og lyst, så smid en mail til vores svømmehalsansvarlige, Michael Heilbuth, så undersøger han hvornår der er kommende kurser så du kan blive tilmeldt.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg