Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Fastelavns arrangement 2017

af Peter Riis Mågård 26. februar 2017 08:42

I går gennemførte vi årets traditionelle fastelavnsarrangement i/ved Søsporten.
Hvornår KVAK egentlig startede på denne halvflagelantiske udskejelse, svæver i myternes tåger. En af KVAK stammens ældste, den ærværdige Ole, mener at det var et godt stykke tilbage i forrige årtusinde. I hvert fald, før 1982.
I år havde vi slået os sammen med kajak og kanoklubben (AKKK) der også har til huse i søsporten. Roerne var også inviteret med, men havde desværre ikke mulighed for at deltage. Arrangementet gik over alt forventning. 10 dykkere i tynde våddragter, og 22 kano- og kajakfolk i deres fartøjer gav en god oplevelse til de, i forhold til tidligere, mange tilskuer der havde trodset elementerne og var taget på havnen. For vores vedkommende blev dronningen Carsten, og undertegnede blev konge.
AKKK havde to tønder igang, og fik i sagens natur to kongepar.
Det passer vel udemærket med tre kongepar til Trippelmonarkiet Søsporten.
Eneste egentlige udfordring var det snævre farvand mellem spundsbankeprammen og fortøjningspælene. Dette gav specielt de fartøjsbenyttende deltagere lidt manøvreudfordringer.
Jeg tror vi må se på en benyttelse af hele bassinets bredde næste år, så manøvreringen bliver lettet lidt :-)
Efter fortrædelighederne i vandet, samledes vi alle oppe ved AKKK til orgiet i flødeskumsboller og cacao/kaffe mm. som AKKK festudvalg havde gjort klar til os alle.
En enkelt lødig bryg blev det da også til.
Alle synes det havde været et godt arrangement, og der blev udstedt en kongelig forordning på en gentagelse til næste år.

Givet under vor kongelige hånd og segl
Peter Rex I
Anno Domini MMXVII

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg