Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Kvak på prammen - Historien om hvordan tre dykkere i tørdragt og en i våddragt bliver til tre dykker i våddragt og én i tørdragt

af Jeppe Egendal 15. august 2017 14:17

Kvak på prammen - Historien om hvordan tre dykkere i tørdragt og en i våddragt bliver til tre dykker i våddragt og én i tørdragt

Mandagens fyraftensdyk til Prammmen var en stor succes - når vi lige ser bort fra visse udstyrsproblemer.

Nikolai, Claus, Per og Jeppe havde sat hinanden stævne kl. 17:17 ved Søsporten. Efter lidt flyttet rundt med trailere, kajakker og cykler fik vi Humberen ud og grejet i båden.
Turen derud var fin, bølgerne var tilpas høje uden at genere. Ude ved Prammens slog vi vraget i første hug og fik ankeret ned direkte derpå.
Første hold - Per og Jeppe - hoppede i vandet. Der var en del strøm i overfladen, men vi trak os ned ved ankertovet og nede ved vraget var strømmen væk og sigten fin. 
Det blev til 40 minutters sofadykning langs bunden af vraget, forbi roret (som stadig står) og henover Prammen. Vi fandt ikke de mistede dykkerlygter, selvom vi ledte grundigt.
Eneste udfordring var Pers ene håndledsmanchet og et hul ved knæet på Jeppes tørdragt, der gjorde, at de to tørdragtsdykkere ret hurtigt blev til våddragtsdykkere.

Nikolaj var den eneste, der oprindeligt var i våddragt, mens Claus dykkede i tørdragt. Den status holdt de under hele dykket, som også var rigtig fint for deres vedkommende. Så det var 4 glade dykkere, der sejlede tilbage til Søsporten, nu tre i våddragt og én i tørddragt.

Tilbage i klubben fik vi fyldt benzin på båden igen, fik tacklet af med en hyggesnak ovenpå nogle gode dyk.

Om 14 dage gentager vi turen for de, der kunne være interesserede.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg