Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Formiddagsdyk

af Peter Riis Mågård 17. august 2018 11:25
Da jeg ikke kan komme med til søndagsdykket, har jeg lavet en aftale med min god ven Jan fra Fredericia (Dykkerklubben Aktiv). Han ser på tidevandstabel fredag og så bestemmer vi hvor vi dykker lørdag formiddag.

Vi mødes direkte ved dykkerstedet på tidspunkt jeg opdatere i løbet af fredag her på hjemmesiden og på Fb. Gør klar og går i når strømmen er gunstig. Jeg forventer at det bliver ved Søbadet/søspejderne ved Hindsgavl. Men det besluttes på fredag.
Forventer at det bliver et dyk på ca. 45-50 min til 36-38 meter.

Herefter er der selvstændig hjemtransport.

MVH Peter

Dato:25-08-2018 Sted:Lillebælt
Afgang:Tilgår fredag når tidevandstabel er opdateret Hjemkomst:efter 1200
Pris:0 Leder:Peter Riis Mågård

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg