Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Mandagsdyk og nytilkomne medlemmer

af Jeppe Egendal 20. august 2018 22:48
Per​​, Thorleif​​, Mads​​, Kenneth​​ samt de to nytilkomne medlemmer i Kvak, Pernille og Anders var samlet til mandagsdyk og klubaften. Det blev til en fin tur på Ramblaen, hvor Anders fik prøvet sit nyindkøbte grej.
Jeg nåede frem i sidste øjeblik og fik krænget grejet på og hoppede i vandet efter det, jeg troede var to kvakker. På bunden blev jeg så mødt af undrende blikke fra to fremmede dykkere, så det blev et relativt kort dyk!
Tilbage i klubben blev der tjekket udstyr og hygget med øl og masser af gode historier.
 
Husk der er tur til Lillebælt lørdag og Ærøsund søndag.
Mandag er der klubaften igen, bl. a. med info om Divemasterkursus.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg