Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Klubaften og INFO møde

af Peter Riis Mågård 28. august 2018 09:15
Så blev det mandag og dermed igen klubaften.
Til stede var: Mette, Michael H, Michael B, Johannes, Kenneth, Per, Jeppe, Allan, Anders, Pernille, Carsten samt undertegnede.
Denne aften var en del håbefulde og potentielle elever til Divemaster kurset mødt op for at få et indblik i hvad det rent faktisk krævede af tid og "dykker-skills". Michael og Mette gennemgik kursus oplægget og skitserede specielt det store tidsforbrug det kommer til at kræve.
Der var mange gode spørgsmål og mange gode svar. Jeg tror alle fik det de kom for. Så må vi se hvor mange der tager udfordringen op og får hævet sig til det første niveau i den mere professionelle del af PADI.

Herudover var vi et par stykker der diskuterede en plan for 50 års jubilæet til næste år.
Den løse skitse er nogle aktiviteter omkring 4 maj, det kunne være et større jubilæumsdyk, samt foredrag fra interessante foredragsholdere, men herom senere. Skitsen for selve den valgte jubilæums dag, 04 maj 2018, kunne være morgenmad, dyk på prammen, reception for alle (medlemmer, tidligere medlemmer, andre klubber, DSF osv.). Og så slutte dagen med en fest for alle KVAK'er.
Men som sagt er det pt. kun en skitse. Så hvis DU har gode ideer eller forslag så tag endelig kontakt til undertegnede eller Mette, så vi kan få det med i overvejelserne.
Så kiggede Michael B på Humberen. Han kom ikke i mål, så nu er der kun en mulighed tilbage før vi må få den sendt til reparation. Så pt. er den ikke kampklar. Men bombarden kan fortsat bruges med sin ny servicerede og toptunede motor.
Imens fik Per rullet flasker og talt lidt med Pernille om anskaffelse af flasker til hende, så vi kan få hende med i vandet.
Alt i alt en rigtig god mandag aften i Søsporten.

Vi ses under vandet.
Peter

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg