Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Klubtur til Kaløvig

af Jeppe Egendal 25. september 2018 22:55
Mandag eftermiddag pakkede Voss, Anders, Pernille, Jonas og Jeppe traileren med grej og kørte med lidt forsinkelse ud til Kaløvig Bådehavn. Der var allerede dykkere derude, et par stykker fra Biodyk og to andre.
 
Vi fik delt os i to hold, Voss og Jonas på det ene og Anders, Pernille og Jeppe på det andet. Vi dykkede ud mod nord hen mod Studstrupværket. Der var tydelige tegn på iltsvind i området og mange døde krabber og muslinger. Vi nåede ud til fordybningen ved Studstrupværket og fandt den ene af de to joller nede i hullet.
 
På vej hjem sænkede mørket sig, så det blev til et natdyk med noget mere liv på bunden i form af småfisk. Da vi stak hovedet over vandet, var fuldmånen stået op og tranerne fløj lavt over det stille vand.
 
Tilbage i klubben fik vi besøg af besøg af endnu et potentielt medlem af Kvak. Vi fik vendt dykket, drukket et par øl og fik pakket traileren til svømmehallen på fredag. En hyggelig aften.

Se video fra dykket her: https://youtu.be/SKzN80Kqfls


 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg