Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Nyt fra bestyrelsen

af Jeppe Egendal 30. oktober 2018 07:36

Kære Alle

Kvak har optaget en række nye medlemmer over det sidste halve år.
 

Velkommen til Anders, Pernille, Henrik, Emil, Jonas og Eskil som nye medlemmer i Kvak.  

 

Nye medlemmer understreger behovet for introduktion til klubben, dens udstyr og procedurer. Dette gælder i øvrigt ikke kun nye medlemmer, men alle medlemmer. Bestyrelsen har derfor besluttet at introducere et forløb hen over vinteren kaldet 5-stjernet kvakker. Formålet med forløbet er, at så mange medlemmer som muligt kender til og kan betjene vores materiel og både samt kender til de grundlæggende sikkerhedsregler og procedurer i Kvak.  

 

Forløbet rummer følgende: 

  • 1* Introduktion til klubben  
  • 2* Kompressor og trailer   
  • 3* Sikkerhed og Oxyboks   
  • 4* Både, motor, VHF og GPS  
  • 5* Service og vedligehold 

 

De enkelte dele af forløbet vil blive slået op som aktiviteter på hjemmesiden, typisk i forbindelse med klubaftener om mandagen. 

Bestyrelsen opfordrer til at alle medlemmer melder sig til så store dele af forløbet som muligt. 

 

Kvak fejrer 50 år fødselsdag den 4. maj 2019 og bestyrelsen har nedsat en arbejdsgruppe, der vil komme program til en rigtig festlig dag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. 

 

På uddannelsesfronten er der både AOWD og Divemaster-kurser i gang. I forbindelse med AOWD er der mulighed for at komme på dykkertur i Lillebælt den 4. november. Desuden er der planer om sikkerhedskursus til svømmehallen og speedbådscertifikat.  

 

Materialeudvalget er som sædvanligt travlt beskæftiget med at vedligeholde vores udstyr. Humberen har problemer med indsprøjtningen til motoren og skal serviceres hos TJ Marine. Bombarden og motoren til denne fungerer fint. Trailere, kompressor, fyldeanlæg er også i topform. Materialeudvalget er sammen med Henrik ved at undersøge indkøb af værktøj til at servicere regulatorer. 

 

Turudvalget har vil snarest muligt planlægge større ture i det nye år. Hvis du har ønsker til dette, så kontakt Michael Heilbuth. 

 

Husk at tilmelde dig til Divers Night lørdag den 3. november… og til årets julefrokost lørdag den 1. december – i et nymalet klublokale. 

 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg