Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Nyt fra bestyrelsen

af Jeppe Egendal 17. august 2019 09:47

Hen over sommeren har der været en del dykkeraktivitet i Kvak, primært som stranddyk. Vi har været begrænset af, at vores både ikke har virket, men nu lysner det. Motoren til Bombarden er repareret, så kølesystemet virker igen. Humberen har fået skiftet benzinpumper og en membran. Så skulle begge både virke igen takket være en kæmpe indsats af Michael Bendtsen.

 

Kvak og Juggernaut deltog med en container til prøvedyk i forbindelse med Tall Ships Race i begyndelsen af august. Det var en stor succes, hvor mere end 30 prøvedykkere var i vandet på hver af de to dage som Kvak stod for. Med 525.000 besøgende har klubben fået værdifuld eksponering og omtale. Stor tak til formand, instruktører og medhjælpere i forbindelse med arrangementet.

 

Kvaks generalforsamling er fastsat til den 21. oktober 2019. Forslag til dagsorden skal være bestyrelsen (formanden) i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Bestyrelsen udsender dagsorden 5 dage før generalforsamlingen. Tilmeld dig på Kvaks hjemmeside.

 

I efteråret er der planlagt dykkerture til Juelsminde, Kreidesee i Tyskland og Bonaire. Turen til Norge bliver udskudt til foråret, det blev for dyrt, da vi ikke kunne fylde bilerne. Husk, at du altid selv kan slå en tur eller et fyraftensdyk op på hjemmesiden. Derudover vil der blive slået ture op i forbindelse med kurserne - Så hold øje med hjemmesiden.

 

I efteråret bliver der gennemført PADI OWD og AOWD, hvor Bjørn Nørgaard er primær instruktør (Mette og Michael bistår) og hvor Divemaster-aspiranterne hjælper til. Dette vil foregå i svømmehal og i åbent vand. Desuden vil Divemasterholdet færdiggøre uddannelsen i løbet af efteråret, så der vil formentlig være god aktivitet i svømmehallen om fredagen. Kom endelig og vær med.

 

I efteråret vil der være en række aktiviteter i forbindelse med klubaftener: 5 *- kvakker fortsætter og desuden vil der være filmaftener, månedens øl, turplanlægning og julefrokost. Disse aktiviteter bliver slået op på Kvaks hjemmeside, men sæt allerede nu kryds i kalenderen ved julefrokost den 7. december.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg