Tag cloud

Tidligere indlæg

 

5*KVAKKER - FLASKEEFTERSYN OG MÆRKNING

af Mette Wraa Nielsen 19. august 2019 12:28
I aften kan du komme videre med 5*Kvakker. 
 
Aftenen byder på flaskeeftersyn og introduktion til hvordan du ruller din flaske og renser din flaske, hvis den trænger til det. Efter endt eftersyn bliver din flaske mærket. Målet er at alle flasker, der står i klubben skal mærkes med medlemsnr og flaskenr. 
 
Bestyrelsen har besluttet, at alle dykkerflasker der står med luft på i klubben, skal efterses årligt og mærkes. Dette gøres, som en del af klubbens sikkerhedseftersyn. Der har været flere uheld med flasker, som pga dårlig vedligehold er sprunget med store skader til følge. 

 
 
Bestyrelsen håber, at alle medlemmer vil støtte op om projektet. Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi i aften, så kontakt Michael Heilbuth eller Per Voss for at aftale hvornår du har mulighed for at komme forbi og få efterset og mærket din flaske. Alle flasker, som står i klubben vil fremadrettet blive registreret i en flaskeregister, så ejeren kan findes. 
 
Flasker, som står i klubben og er overskredet trykprøvningsdatoen vil blive tømt og skilt af. 
 
Husk du må ikke fylde din flaske i klubben, hvis trykprøvningsdatoen er overskredet. Hverken din eller klubbens forsikring dækker, hvis uheldet er ude.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg