Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Nyt fra bestyrelsen

af Jeppe Egendal 19. september 2019 07:51

Generalforsamlingen i klubben nærmer sig, husk at sætte kryds i kalenderen og tilmelde dig på hjemmesiden – det er den 21. oktober.

Hvis du har forslag til generalforsamlingen skal de sendes til formanden senest 7. oktober.

 
Der er desuden filmaften den 23. september.

 

Der er gang i uddannelserne i Kvak, både OWD, AOWD og Divemaster kører på fuld tryk her i efteråret.

 

Kvaks både driller fortsat, men materialeudvalget har identificeret fejlene og er i gang med at udbedre dem. Humberen skal have ny startmotor, mens Bombarden skal renses for skidt i kølesystemet ned mod propellen. Det har været en lang proces med ikke fungerende både og bestyrelsen har derfor besluttet, at vi skal finde et egnet værksted, der kan foretage en kvalificeret årlig service af vore motorer.

 

Norgesturen er udskudt til foråret, mens der stadig er ledige pladser på turen til Kreidesee den 1-3. november og til Bonaire også i november måned. Der er desuden mulighed for at komme med når AOWD eleverne skal i have deres dybdedyk senere på efteråret.

Følg med på hjemmesiden og på Facebook – og slå i øvrigt selv dyk op samme sted.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg