Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Søndagsdyk på Ramblaen

af Peter Riis Mågård 20. oktober 2019 20:01
Søndag formiddag stod den på dyk på Ramblaen. 6 KVAK'er havde trodset kirketiden og ville i vandet. Det var Peter B. Hanne og Hanna, Pernille samt veterandykkerne Thorleif og undertegnede. Vi mødtes i klubben klar klokken 10. Da Ramblaen jo er flyttet lidt mod V og det er lidt udfordrende med P-pladser, lastede vi traileren og spændte den efter TH's bil. Vi fik parkeret og læsset af, gjort klar og team'et op.


TH og jeg TEHC'ede den lidt med det tunge setup incl. stage. Så dykkede Pernille og Hanne sammen mens Hanna og Peter var det tredje team. Alle gik højre (E) langs med stenrev og mole. Det var et fint dyk med ca. 6m+ sigt. En masse fisk og liv at se på og ingen strøm. Vandet er fortsat 13 grader varmt, så det var en fornøjelse (kom det fra TECH'en med tørdragt og elvarme :-) ).
Alle holdt sig omkring de 45 min og kom fint op. Pernille og Hanne er måske et godt bud på et værdigt arvtagerhold for Sanne og Mette. 2nd trinnet var knapt ude af munden før mundtøjet gik som var det en lyst. Men alle havde haft et godt dyk. Hanna havde lidt våd undertrøje i tørdragten. Forhåbentligt var det bare lidt trøje i manchetten der gjorde den utæt. 
Pakke sammen og tilbage til klubben hvor den nye gasgrill kom i gang. Pølser til søndagsdykkerne. Tak for en dejlig formiddag.  

Vi ses under overfladen
Peter

PS: husk at der er generalforsamling i morgen.

 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg