Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Dykkerture 2020

af Mette Wraa Nielsen 5. november 2019 13:52

Mandag aften afholdt Kvak turplanlægning for 2020 og der er ingen undskyldning for ikke at glæde sig til årets store ture.

Mødet startede ud med en brainstorm – hvor ville folk hen…og der var mange muligheder…

Norge herunder både Stavanger, Bergen, Kristiansand, Flekkefjord og Florø blev nævnt. Derudover var der forslag om ture til Åland, Kullen, Lysekil for at blive i de nordlige farvand. Mod syd blev bl.a. Malta nævnt. Derudover var der også forsalg til ture indlands til f.eks. Als, Faros, Langeland, Hirsholmene med videre. På den lidt vildere side kom der forslag om Island og Scarpa Flow.

Så de tilstedeværende blev udfordret i at begrænse sig.

Dernæst var det lige…Hvor mange ture skulle gruppen planlægge for og hvornår?Konklusionen blev at der vil blive arbejdet for en tur til Bergen eller Stavanger omkring Kr. Himmelfarts-ferien. Afgang vil blive onsdag den 20. maj med aftenfærgen og hjemkomst søndag den 24. maj. Hvilken af de to dykkersteder der bliver valgt kommer an detailplanlægningen. Der vil blive fremlagt et oplæg til henholdsvis Bergen og Stavanger, men vil du sikre dig en plads på turen, skal du ikke vente med at tilmelde dig til oplægget foreligger. Så snart turen er slået op, så meld dig til. Turen gennemføres med minimum 8 dykkere og der vil blive opkrævet et depositum ved tilmelding.

Da turen til Kreidesee blev aflyst, bliver turen i stedet gennemført med afgang den 4. juni efter arbejde og hjemkomst den 7. juni. Turen gennemføres ved minimum 4 dykkere og der vil blive opkrævet det depositum ved tilmelding.

I juni vil vi også tage en tur til Samsø – om turen gennemføres som én dags tur eller weekendtur er ikke nærmere bestemt endnu, men reserver den 20. og 21. juni, så kommer der nærmere information.

Derudover skal vi heller ikke snydes for en tur til Hirsholmene og Jeppe byder snarest ind med en dato for hvornår turen gennemføres.

I august drager klubben mod Langeland og det gør vi den 14. august og med hjemkomst den 16. august.

Derudover har Michael Bendtsen lovet, at vi skal se vraget Faros i år. Faros ligger ud for den jyske vestkyst. Da Faros er meget vejrafhængig af har vi afsat ikke mindre end tre weekender til at gennemføre turen. Så tilmeld dig alle dagene, så er der en chance for at du ikke går glip af denne enestående mulighed. Weekenderne der er reserveret er følgende 29. og 30. august, 5. og 6. september og 12. og 13. september. Hvis vi ikke tager til nordpå mod Faros, så vender vi bilerne mod syd og smutter en tur til Als og kigger på gode gamle kendinge som f.eks. Inger Klit, S103…

Ud over de allerede nævnte ture vil der blive krydret med en dagstur til Lillebælt, Holmestenen, Juelsminde, Sangstrup Klint, Helgenæs mv.

Så husk at få serviceret dit regulatorsæt, tætnet din tørdragt og sæt et frisk batteri i computeren for 2020 byder på et utal af fantastiske dykkermuligheder i Kvak.

For de af os der drømmer om at dykke på vragene ved Scarpa Flow vil er i begyndelse af 2020 blive inviteret til info-aften stilet mod en gennemførsel af tur i 2021. Dykning på Scapa Flow er i verdens absolutte topklasse, men samtidig også krævende dykning, da mange af vragene ligger dybt. Vi vil på info-aftenen forsøge at blive lidt klogere på hvad der skal til for at sikre at vi kan gennemføre turen i 2021.

Alle ture og info-aften om Scapa Flow bliver slået op på hjemmesiden.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg