Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Hjælp til vores naboer

af Mette Wraa Nielsen 6. januar 2020 12:20
Vi har i bestyrelsen modtaget en mail fra Knud Erik fra sejlklubben Bugten. Knud Erik har for kort tid siden mistet en luge i vandet under sin båd. 
Så skulle et par af jer have tid og lyst til at hjælpe Knud Erik kan I kontakte ham på tlf. nr. 21342653.
Det er altid en god idé at holde os gode venner med vores naboer på havnen, så se det som et lærerig opgave samt at I er ambassadører for vores gode klub. Jeg håber at der er et par af jer, der kunne have lyst til at give Knud Erik en hjælpende hånd. Og hermed også en opfordring til at lade jeres betaling være i omegnen af en flaske rødvin el lign. hvis I tager noget for det udover den læring en søgning i havnebassinet kan være.

/Formanden
”Kære KVAK
Jeg er ejer af en sejlbåd, der ligger ved Bugten Sejlklub tæt ved jeres klub. 
Jeg har tabt en luge i vandet på min bådplads for 3 uger siden. En ven foreslog, at jeg henvendte mig til jer for hjælp.Den er af plastik med lås på og vejer ca. 3 kg. 
Jeg vil naturligvis betale for hjælpen på een eller anden måde.
Venlig hilsen
Knud Erik Jørgensen”
   
 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg