Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Opdateret: AFLYST - Foredrag: Dybhavet – nyt fra en ukendt verden

af Mette Wraa Nielsen 11. marts 2020 09:56

Foredraget i aften 'Dybhavet – nyt fra en ukendt verden', er desværre aflyst.

For at begrænse smitte af coronavirus har Aarhus Universitet besluttet at aflyse alle arrangementer som ikke er kritiske for universitetets kerneaktiviteter – dvs. uddannelse, forskning og rådgivning.


Peter: Med baggrund i skærpede forholdsregler for sundhedspersonale og deres pårørende, samt noget tilsvarende for forsvaret omkring deltagelse i større offentlige forsamlinger, er jeg desværre nødt til at melde fra i aften.


Offentlige Naturvidenskabelige Foredrag på Aarhus Universitet har et foredrag om hvad der sker i Dybhavet, altså på dybder hvor selv den mest garvede tech-dykker ikke kan være med. Læs mere om foredraget her: https://ofn.au.dk/foredrag/91?fbclid=IwAR14A4VOAuW4E_n56u65gWapnFvG3essh3aOUYJ-47yUoaRRt3l40CzXBek

Tilmelding sker gennem AUs meget forvirrende system her: https://ofn.au.dk/sted/1/91?fbclid=IwAR1iU14_MwuKqYmpL0d8E_5qqyc0aABFfSSn-3CsAXBKWb1rOe9ejXzKMSk
Tilmeld dig før de lokale gymnasielærere tager alle pladserne!

Konceptet er at forelæsningen streames offentlige steder over hele landet, men forelæserne er til stede i Auditorium 1 i Søauditorierne, hvor vi er nogle stykker der allerede har skaffet billet og mødes inden, så vi evt. kan sidde sammen :-) I Auditorium 1 skal man være på plads senest kl 18.45 da der skal filmes.

Hvis der er interesse for det, kan vi evt. også spise et sted sammen inden. Erfaringen siger at man bliver sulten af naturvidenskabelige forelæsninger...
Dato:11-03-2020 Sted:Aarhus Universitet, Søauditorierne
Afgang:18.30 Hjemkomst:21.00
Pris:0 Leder:Pernille

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg