Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Opdateret: Aflyst - Workshop - Videre med Søsporten

af Michael W. Heilbuth 12. marts 2020 16:12
Videre med Søsporten

I forbindelse med vores ombygning af Søsporten er det nu blevet tid til at se på hvad vi får brug for at materiel og inventar i det nye hus.

Derfor afholdes der den 23. marts 2020 kl. 18.00 en workshop med de øvrige klubber i Søsporten. Her skal vi svinge penslen bredt og komme med et bud på alt det materiale og inventar vi har brug for i fremtidens Søsport.

Der er følgende grupper:
1. Festudstyr og køkken: Jeppe og Rikke
2. Inventar, cafeområder, mødelokaler, omklædningsrum, opbevaring: Mette og Lars
3. Træningsrum: indretning (ikke tung vægttræning – det kan gulvet ikke holde til): Mads D,
4. IT, internet, pcer, oplysningsskærme: Per og Michael H
5. Værksteder: Jens G og Michael B

Der mangler bemanding fra Kvak i gruppen Træningsrum, så skulle der sidde en derude som tænker, at det kunne jeg godt byde ind på, så tilmeld dig hos formanden.

Træningsrummet er tænkt til brug for alle klubber og derfor giver det mening at vi også sidder med der, selvom vi ikke har den facilitet i dag.

Fælles for grupperne er at vi sidder to fra de forskellige klubber. Vi laver en brutto-liste. Det er så op til brugerudvalget at sorterer hårdt mellem nice-to og need-to, da vi jo alle ved at der ikke bliver råd til alt - i hvert fald ikke fra begyndelsen. Der vil også være ting og materiel fra vores gamle hus, som flytter med og så kan det udskiftes undervejs.

Vi glæder os til nogle fornøjelige timer med fokus på samarbejder og samskabelse, men husk som deltagere repræsentere I Kvaks interesser. De svære beslutninger skal vi nok træffe i brugergruppen efterfølgende.

Vi mødes i Kvaks lokaler 30 min. inden workshoppen, så vi sikre at vi er klædt ordentlig på til at deltage som repræsentanter for Kvak.

Tilmeld dig gerne workshoppen, så vi kan se at du har godkendt din deltagelse.
Vil du tilmelde dig træningsrum, så kontrakt lige formanden, så vi kan koordinere ved flere tilmeldinger. Det er vigtigt at vi deltager to på hver workshop, så kom glad!

Der bliver serveret et let måltid mad i forbindelse med workshoppen
Dato:23-03-2020 Sted:Søsporten
Afgang:18.00 Hjemkomst:22.00
Pris: Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg