Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Flaskeruller

af Per Voss 1. juli 2020 09:51
Så er vores flaskeruller opdateret. For at sikre at flaskerne sidder urokkeligt fast, er den nu forsynet med 4 50mm brede stålbånd, monteret på det roterende V hvorpå flasken biler. Hvert bånd er monteret med 4 M6 bolte der bruges til at stramme båndene op med. Da ikke alle flasker har samme størrelse er der lavet 5 forskellige længder, der i kombination med hhv 40 og 80mm skruer skulle sikre at alle flasker kan monteres forsvarligt. Det kan tage lidt ekstra tid at montere, men det er prisen for en effektiv forankring.


Men ak lykken er lunefuld, i mandags så jeg at dey ene bånd er bukket, ved ikke hvordan men prøv lige at passe på ikke at beskadige dem yderligere.

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg