Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Nyt fra bestyrelsen - god sommer

af Lars Ravnemose 7. august 2020 13:03
Kære alle Hermed en kort status fra bestyrelsen her i sommerferietiden. Der er rigtig godt gang i dykningen her i sommeren med mange små ture og kursus-dyk. Husk derfor at tage rigtig godt imod alle de nye medlemmer og kursister som starter i klubben. Hermed en opfordring til at præsentere sig for nye folk man møder i klubben. Husk oprydningsdag lørdag den 22. august, og hvis man ikke kan deltage, må man gerne begynde at hente udstyr og andre ejendele i klubben. Der er en rigtig god dialog med Århus Kommune og Kano & Kajakklubben vedr. vores fælles midlertidige lokaler i byggeperioden. Det bliver sandsynligvis en containerløsning med plads til kompressor, både, klubbens udstyr samt opholdsfaciliteter med toilet og omklædning. Der kommer snart mere information. På vegne af bestyrelsen Næstformand Lars Ravnemose

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg