Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Opdateret: Klubaften og månedens øl

af Peter Riis Mågård 5. oktober 2020 11:37
Så er det første mandag i måneden igen, og dermed også tid til klubaften med månedens øl. i aften skal vi smage en pale ale fra Sierra Nevada. Om øllen skrives: "Sierra Nevada Pale Ale er Sierra Nevadas mest populære øl og den første, der blev brygget på bryggeriet. Den har en dyb gylden farve og en aroma af humle. Smagen er en god blanding af citrus og humle. Pale Ale er særdeles velegnet til stærkt krydrede retter, da det er en meget forfriskende øl". Skulle du nu ikke være til Pale Ale, har vi som sædvanligt også andre gode bryg. Så mød op og få en hyggelig aften sammen med dine dykker bodies :-) 🍻
Dato:05-10-2020 Sted:Søporten, Kvaks lokaler
Afgang:20:00 Hjemkomst:-
Pris:- Leder:Jeppe Egendal

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg