Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Kan du hjælpe klubben?

af Mette Wraa Nielsen 9. november 2020 10:22

I forbindelse med genhusningen, står det desværre klart, at det ikke bliver muligt for os at bygge en bådgarage til Humberen. Det var ellers vores håb, men vi har fået afslag fra Havnen til at bruge plads til det i forbindelse med vores midlertidige hjem.

 

Havnen henviser til at vi, som alle andre på Havnen, har mulighed for at stille vores gummibåd på gruspladsen ved Sejlsportscenteret. Der vil den være bag aflåst bom, men ikke beskyttet for hærværk eller vejret. 

 

Da vi gerne vil passe godt på vores båd, sørger vi derfor efter en alternativ løsning. Så her kommer du ind i billedet. Bor du et sted med god plads? Har du måske en lade eller en stor garage? Kunne også bare være god plads på din grund, hvor vi har mulighed for at opstille Humberen og dække den af med pressening? Så kontakt formanden, så vi kan aftale nærmere.

 

Det er rigtig træls, at vi ikke kan have den stående forsvarligt på Havnen, men det er omstændighederne. Nu skal vi finde bedst mulige alternativ. Så kontakt mig hurtigst muligt, hvis du tænker, at du kan hjælpe klubben med at løse udfordringen med båden.

 

/Formanden

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg