Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Med Coronapas skal land bygges

af Mette Wraa Nielsen 23. marts 2021 10:36


Det lysner for enden af en lang mørk tunnel. I går meldte regeringen en langsigtet strategi for genåbning af landet ud. For Kvak betyder det, at vi kan se frem mod en måske-åbning den 6. maj 2021 og en større åbning den 21. maj. 2021. Hvad der præcist ligger i ordlyden, må vi lige afvente med at finde ud af, men forhåbentlig betyder det en åbning af svømmehallen og vores klubfaciliteter. Dog kun med gyldigt Coronapas. Hvordan det skal administreres hos os, må vi komme nærmere ind på når vi kender regeringens udspil.

Heldigvis er det allerede nemmer at komme afsted på dykkertur og det håber jeg, at vi alle kan glæde os over.

I forhold til vores klubfaciliteter arbejdes der aktivt på at få børnehaven på plads. Vi har unægtelig haft nogle uforudsete udfordringer, men mon ikke vi snart kan glæde os over at mødes igen i vores midlertidige lokaler.

Containerne med kompressor er på plads og der bliver snart sat strøm på. Elektrikeren kommer torsdag og om alt går efter planen, skulle vi gerne have mulighed for at fylde luft på kort tid derefter. Michael B sørger for at tilslutte kompressor, så han melder retur på hjemmesiden, når den er klar.

Opdateringen til fyldeanlægget vil blive bestilt, når kompressoren er sat til. Information om det vil tilgå, når vi kender datoen for opgraderingen.

Så er der lige udfordringen med at komme ind i containerne. Der bliver arbejdet på at sikre at låsen på kompressor-containeren bliver til chip, så den fungerer som normalt. Det er lettere kompliceret, så derfor er det ikke helt løst endnu. Indtil videre har vi tre nøgler til hængelåsene! Den ene har Michael B. Derudover har Michael H en og jeg har en (og ja, vi skal ikke have to i Silkeborg – det give ikke mening). Der er mulighed for efter aftale og med tro-og-love erklæring med trussel om kølhaling ;-), at låne en nøgle. Det er vigtigt, at jeg er orienteret om hvem der har nøglerne, da vi kun har de tre indtil chipproblemet er løst.

På fredag låner Peter Bremer en af nøglerne fra Silkeborg, så jeg vil anbefale, at han bliver nøgleansvarlig i en periode, så tag fat i ham, hvis du har brug for at komme ind i en af containerne.

Så snart børnehaven ankommer vi vil flytte en del inventar ind i den. Det vil frigive plads i containerne og vi kan få den lille båd retur. Der vil vi også indkøbe den nye motor til den, så vi igen kan komme på tur med den.

Ligeledes kan den store hentes efter aftale med Allan. Og den trænger nok snart til at blive sejlet, så vi undgår at stå i samme trælse situation som tidligere!

Har I spørgsmål, så send mig en mail.

/Mette

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg