Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Kompressor og lås

af Michael Bendtsen 13. april 2021 20:47
Så er der kommet styr på kompressor mm.

Der er kommet briklås på den midterste container som indeholder kompressoren helt inde i bunden, for at komme ind til kompressoren skal man bruge brik (det er den gamle dør fra værkstedet).
Fyldepanelet et er uforandret, dog uden mulighed for at bruge flaskebank. Dette kommer senere når Divegas panelet er blevet opdateret. Indtil dette er sket kan der også kun fyldes almindelig luft.
Kompressoren startes manult på selve kompressoren til venstre. Knapperne sidder tættest på fronten. Den er øverste er grøn og starter kompressoren, den nederste er rød og stopper kompressoren (den er længst ude ift til den grønne).

Briklåsen skal drejes med uret for at åbne låsen, efter maks 1/2 omgang tager låsen fat og skal drejes 1/4 omgang indtil der er tydeligt stop. Herefter kan låsepalen trækkes ud og containerlåsen fjernes og døren åbnes.
Når der skal låses sættes låsen ind, palen skubbes i bund (den rillede del skal stikke ud) og briklåsen aktiveres og drejes som før bare mod uret. Træk i palen for at være sikker på den er låst.

Voila.

Når briklåsen er ved at løbe tør for batteri, blinker den rødt 4 gange og herefter grøn og kan bruges. Hvis I oplever dette skriv da endelig en besked til bestyrelsen så vi kan skifte batteri inden det er for sent (så skal vi nemlig til at skære i containeren......).

Tror Heilbuth skriver rundt når Divegas anlægget er opdateret.

PS: husk en lygte (men alle har jo smartphones nu om dage) indtil der er lavet lidt lys, der kan være noget mørkt i kompressor rummet.

Michael B

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg