Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Kortlægning af nuværende og opfiskede stenrev i Aarhus Bugten

af Mette Wraa Nielsen 17. september 2021 07:25

Hej Sportsdykkerklubben KVAK 
Jeg er i gang med min praktikperiode hos Aarhus Kommune, og i den forbindelse er jeg i gang med at undersøge mulighederne for naturgenopretning af opfiskede stenrev i Aarhus Bugten. Første prioritet for Aarhus Kommune er at bevare autenticiteten ved naturgenopretningsprojekter i Aarhus Bugten, hvorfor de ønsker at få kortlagt, hvorhenne og i hvilket opfang der er opfisket stenrev i Aarhus Bugten. 
I den forbindelse vil jeg høre jer, om i har kendskab eller kan pege mig i retningen af nogle dykkere, som har lokal kendskab og viden omkring nuværende og eller opfiskede stenrev i Aarhus Bugten, som kan være bidragende til kortlægningen? 

Med venlig hilsen 
Jeppe Jørgensen 

Tlf.: 22478497
@:  
Jepjoe@aarhus.dk

Vi har i bestyrelsen henvist Jesper til EA Dykkerservice og Multiscan Dykkerservice, som begge er erhvervsdykkere, som har huseret i i de danske farvande gennem en menneskealder. Hvis I har andre bud er I velkommen til at kontakte Jesper.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg