Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Info vedr. EM i 49er

af Mette Wraa Nielsen 23. juni 2022 18:55

Kære foreninger i Aarhus Lystbådehavn,

 

Den 1. juli tom. 10. juli er Saling Aarhus i samarbejde med Aarhus Kommune/Event Aarhus og Aarhus Internationale Sejlsportscenter værter for Europamesterskaberne for de tre olympiske bådklasser 49er, 49er FX og Nacra 17.

 

Vi forventer 200 både og 600 sejlere, trænere og frivillige – det er ikke helt så mange som ved VM i 2018 men vi forventer dog alligevel en stor sejlerfest med masser af internationale sejlsport stjerner på land og masser af spændende konkurrencer på vandet.

 

For at få plads til alle vore gæster har vi aftalt med havnemyndighederne (Sport og Fritidsforvaltningen) at vi må disponere over en række arealer på og omkring Aarhus Lystbådehavn til parkering både af vore gæsters både og grej men også som erstatningsparkering af havnens brugeres både og udstyr, som i perioden bliver ”hjemløse”.

 

Følgende områder på Aarhus Lystbådehavn vil derfor blive benyttet før, under og efter EM:

 

• Vinterpladsen øst – til selve stævnet (boatpark)
• Parkeringspladsen mellem SBA og AMK – til benyttelse af havnens foreninger og frivillige under stævnet
• Opfyldningen – til genhusning af materiel

 

Se vedhæftede oversigtskort over eventindretningen.

 

For at vi kan få adgang til ovenstående arealer, både til afvikling og til opbygning, betyder det at vi venligst vil bede alle foreninger med biler, materiel, både og udstyr på områderne, at så vidt muligthave ryddet pladserne allersenest den 21/6. – pladserne kan tages i brug igen fra 16/7.

 

 

For at afhjælpe opbevaringsproblemer, har vi yderligere indgået aftale med Sport og Fritid om at råde over Opfyldningen på vestsiden. Her vil der være mulighed for at materiel, både og udstyr som skal genhuses i eventperioden, frit og gratis kan placeres fra dags dato til og med 16/7.

 

Vi håber på jeres forståelse og samarbejde og vil meget gerne møde op på et kommende HAL medlemsmøde for at uddybe dette nærmere.


Med venlig hilsen

Sailing Aarhus

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg