Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Det blev et helt Enestående dyk.

af Per Voss 27. april 2015 10:02
Lørdag morgen troppede 4 mand høj op til Båddyk med cmas *, Niels havdemeldt sig som bådfører og Erik som hjælpedykker, samte eleven "jaws" og instrutør..
Godt nok havde undertegende fået monteret den nye frekvensomformer og gennemført diverse tests,
men da det endnu ikke var lykkedes at styre spillet via taster elelr kontakt, sate vi en "omformer" på den gamle converter ledning og rullede den nye wire ud for årets første søsætning af Humberen.
Først skulle vi dog lige have fastgjort diverse løse lednings ender efter radiomontage, og hvad var de 2 store rustfri skruer til ? 
Det viste sig at være dem der holdet hele konsollen, så dem fik vi også monteret og så var vi klar.
men motoren ville ikke starte. ?  Der var da strøm på meteret og vhf radione lyste jQuery152021124931005761027_1430123592471
AH disse elementer fik strøm uden om afbryderen ! da den blev tændt var der ingen problemer med at starte motoren. I vandet med Dyret og i med grej og afsted.

Sol var der ikke meget af men da det heller ikke blæste noget videre, var det en hurtig og lun tur til ydermolen.
vi ankreder op lige på spidsen, på 8m vand. Da vi geren ville på ca 12m skulle vi så lige svømme lidt ud for at finde dette.
Vi mødtes på ankerlinne og fulgte denne ned til bunden.
Sigten var fin ca 5 m og med en temperatur på ca 6°C, det var lidt dødt på sand/mudder bunden, Søslange stjerner, erremitkrebs og en enkel panserulk, men vi svømmede rask afsted for at finde lidt dybde, 

Det begyndte da også at gå lidte nedad og vi nåede snaret den ønskede dybde, men så forsvand sigten som ved et trylleslag. jævn gullig slam så langt øjet ragte, og det var ikke langt. Efter lidt svømmen frem og til bage fandt vi dog ud af hvem der var synderen for den dåprlige sigt : Fladfisk, pludselig fornæmme man en stor flad piske væk og hvirvle endnu mere slam op. Dette fenomen gentog sig nu igen og igen under sidste halvdel af dykket. Mange af fiskene var pænt store oppe omkring de 30-40cm i breden, længden så man ikke meget til når de piskede sfsted, kun de 2 yderspor hvor finnerne hvirvlede mudder op. 

Så blev det tid til at komme op, da vi var blevt noget desorienterede af fiskestimens opførsel, foretog vi en fri opstigning, men ikke før jeg havde sendt min SMB til overlladen så båden kunne se hvor vi var.  Her fik Jacob så sin første lektion i at ligge på 4.5 m i 3 min ikke nogen let øvelse, men det gik rigtig fint med minimal variation i dybden. Niels var hurtig på pletten med båden og hjalp os ombord. desværre sparkede jacob så hårdt med finnerne at den ene gled af foden, medens han tog sin vest af. MEd en båd i frift, og en slambund var der ingen chance gor at finde den igen, det er bare Øv. 

Vel i havn blev båden halet op uden problemer, fordi vi havde husket at vende næsehjulet rigtift og da den nye wire lå i et tyndere lag på spolen fik den mere trækkraft, så med et enkelt hjælpenøk satte båden sig i bevægelse op ad rampen uden de mindste kny, og det selv om det var blevet noget lavvande siden vi drog ud .
rengjort op medalt på rette hylde kunne vil alle nå hjem til frokost efter et underligt dyk med mange fisk som vi ikke så.. 


Tags:

Kategorier:

Båddyk med cmas *

af Per Voss 24. april 2015 06:59
Vi skal en tur på ydermolen med vores cmas *
Da Claus er ukampdygtig, søger vi en Bådfører der vil med en tur på molen eller flakket. alt efter vind og vejr
Kom og vær med, det bliver et aldeles fremragende dyk.

Dato:25-04-2015 Sted:Ydermolen / Flakket
Afgang:800 Hjemkomst:1300
Pris:Gratis Kursusdyk Leder:Per Voss

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Dyk på den blå

af Per Voss 21. april 2015 09:38
Vi snupper et dyk på den blå rambla, det passer som næse i dykkermaske med et cmas * dyk,
Så kom glad, det bliver et super godt dyk..


Dato:22-04-2015 Sted:molen
Afgang:1700 Hjemkomst:1900
Pris:blod sved og muligvis p bøder... Leder:Per Voss

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Dyk

af Sanne Biisgaard 17. april 2015 11:58
Mette, Michael og jeg er ved at planlægge en sommertur til Skottevik mandag til torsdag i uge 31. Vi bor i en 6 personers hytte på Skottevik Ferieventer. Pris for hytte er 5.500 kr. Er der nogen, der har lyst til at tage med os? Meget gerne hurtig svar/tilmelding - OG DEN ER BINDENDE, så vi kan bestille. Når vi bestiller kan der ikke afbestilles/refunderes penge.

Prisen er naturligvis afhængig af, hvor mange vi er. Ud over prisen på hytten kommer benzin, færge, mad og luft.

Svar/tilmelding SENEST næste fredag d. 24.04.2015.

Dato:27-07-2015 Sted:Skottevik
Afgang:27-07-2015 tidligt Hjemkomst:30-07-2015 sent
Pris:2500/3000?? Leder:Sanne Biisgaard

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Førse dyk i åbent vand for cmas *

af Per Voss 16. april 2015 06:33
Så er det blevet tid for at sende vores cmas * kuld i vandet for første gang. Desværre har min trofaste væbner fået forfald og må melde afbud, så har du lyst til en tur til stranden og i vandet, er det lørdag det sker. Tilmeldig hurtist mulig så vi kan have en god oghyggelig dag.
ps vi starter i klubben,

Dato:18-04-2015 Sted:Fløjstrup
Afgang:900 Hjemkomst:asap
Pris:en Madpakke og varm kaffe Leder:Per Voss

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Opdateret: Bestyrelsesmøde

af Mette Wraa Nielsen 13. april 2015 15:39
Bestyrelsesmødet er aflyst i dag. Næste bestyrelsesmøde bliver den 4. maj...

Mvh. Mette
Dato:13-04-2015 Sted:Søsporten
Afgang:Kl. 18.00 Hjemkomst:Kl. 20.00
Pris: Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg