Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Tur til Lillebælt

af Johannes Hollensberg 31. juli 2015 10:37
Lad os kigge på klipperne i Lillebælt og nyde den danske sommer fra vandsiden.
Jeg kører ikke med fra Aarhus, men forventer at vi mødes ved ammoniakhavnen kl 10
Medbring morgenmad, frokost, kaffe og vand i de mængder der er behov for.
Derudover er det altid en god ide med en smb og en lygte når vi skal i bæltet.
Jeg tænker vi kan nå 2-3 dyk afhængig af flasker og tid.

Vi ses


Dato:09-08-2015 Sted:Ammoniakhavnen
Afgang:0900 Hjemkomst:Efter endt dykning
Pris:Deling af benzin Leder:Johannes Hollensberg

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Nu er det Sommer i Danmark

af Peter Riis Mågård 7. juli 2015 08:19

Som det så ”smukt” udtrykkes i MGP sangen af samme navn, ”Nu Er det Sommer i Danmark”. Det endeligt ankommet god vejr, var inspirationen til At Eric slog et dyk op. Det blev på Den Blå Rambla. Et sted der har været refereret til flere gange, men som undertegnede og TH endnu ikke havde oplevet.

Eric og Kenneth havde haft et dyk der i sidste uge, eller det vil sige de havde et planlagt dyk der. Det viste sig desværre at en feederslange kom i vejen.

Nå vi mødtes i klubben kl. 1700. TH fik toppet flasken op og vi smed mit udstyr i hans bil. Så kunne man jo nøjes med at betale for en parkering. Vi fulgte efter Kenneth, hvilket nok var ganske fornuftigt, idet vi ALDRIG havde fundet vej gennem denne Århus svar på en beton Ho Che’ming sti ud til diamanten, ned gennem et parkeringshus/kælder, op igen og fem til…. Parkering 10 meter fra hvor man går i vandet. Super sted, og med fast dykkerflag.

Stumperne kom ud af bilerne, udstyret blev båret ned på stålbroen og ganske uhørt kom vi i vandet kun 20 min efter ankomst til dykkestedet. Havde lige en konstatering af at intet holder evigt. Da TH lukkede op for sin NITROX 21 blanding, viste det sig at der kun var…. Ca. 10 bar på den nyfyldte flaske. Endten skulle der en ny omskoling til kompressor og fyldeanlæg til, eller også var TH tro konsol (dybdemåler/manometer) stået af. Det viste sig at være manometeret. Vi tog chancen da han altid ligger lidt under mig i luftforbrug, og da max dybden ville være ca. 8 m. Det blev heller ikke noget problem, der var over 100 bar tilbage da vi kom op.

Eric og Kenneth dykkede sammen, TH og jeg. Vi valgte at tage finner på, hoppe i og så svømme lidt ud med udstyret for så at tage det på. Der var en del klippestykke lige der hvor man ellers ville lavet Det gigantiske skridt. Det gik fint, og ned det gik. Vi var dog kommet lidt længere ud med strømmen end hvad godt var, så der var ikke så meget at se på, før vi svømmede længere ind til molen. Så kom tangskov, fisk, klipper osv. Et rigtigt fint sted der nok skal trække nogle flere dyk her hen over sommeren, da det jo er så let at komme til og fra, samt i vandet.

Dykket var ikke noget specielt, da sigten var i underkanten af hvad man kunne ønske, MEN bare det at komme i var jo super. (JA det er alene et tegn på at vi dykker ALT for LIDT!!) Efter 44 min op igen. Fik hurtigt stumperne pakket.

Kenneth kørte direkte hjem, vi andre tog hen i klubben for at fylde flasker og få en lille øl. Det blev en Havskum der var gået på dato, men den smagte nu lige godt. Veltilfredse, glade og klar til flere sommerdyk sagde vi tak for i dag.

Vi ses under vandet

TH, Kenneth, Eric og Jabba

Tags:

Kategorier: Beretning

Stranddyk

af Eric Tobias Hillebrand 4. juli 2015 00:03
Vi mødes ved klubben og dykker på den Blå Rambla.

Dato:06-07-2015 Sted:Den Blå Rambla
Afgang:17.00 Hjemkomst:senere
Pris: Leder:Eric Tobias Hillebrand

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg